13. Ulusal Viral Hepatit Kongresi
  
  Antalya / Belek
  17-20.MART,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   17-20.MART.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Viral Hepatit Savaşım Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Titanic Deluxe Belek Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   ConPlus Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.vhsd2016.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

XIII.Ulusal Viral Hepatit Kongresi, sizlerin katılımıyla 17–20 Mart 2016 tarihinde Antalya’da düzenlenecektir. Bildiğiniz gibi Viral Hepatit Savaşım Derneği; viral hepatite gönül vermiş, değişik dallara ait hekimlerimizi bünyesinde barındıran, yıllardır gerek bilmsel, gerekse sosyal platformda pek çok hizmeti başarı ile yürütmüştür. Viral Hepatit Kongreleri’ de hepatitlerin her yönüyle, değişik açıdan tartışıldığı bir bilim ziyafeti şeklinde geçmektedir.

Bilimsel kaliteyi artırmak ve hepatit alanındaki değişimleri sunabilmek için iki yılda bir yapılan kongremizin ulusal ve uluslararası konuşmacıları ile özellikle bu yıl hepatit tedavisindeki sorunlu konuların yoğun bir şekilde tartışılacağı bir ortam oluşturmasını arzulamaktayız. Bu interaktif ortamın gerek bildirileriniz ve gerekse toplantılar sırasındaki katkılarınız ile daha da zenginleşeceğine inancımız tamdır. Ayrıca bilimsel zenginliğinin yanı sıra sosyal etkinlikleri ile de bu kongremizin unutamadıklarınız arasında yerini almasını hedeflemekteyiz.

Düzenleme kurulu adına sizlere şimdiden XIII. Ulusal Viral Hepatit Kongresi'ne katkılarınız için teşekkür ederek kongrede buluşacağımız günlerin heyecanı içinde sağlıklı günler diliyorum.

Prof. Dr. Fehmi TABAK
Kongre Başkanı
VHSD Başkanı

Geri