1. Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite Akademisi &
  6. Jinekolojik Endoskopi Sempozyum ve Çalıştayı
  
  Bursa / Uludağ
  6-9.MART,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Bursa / Uludağ
TARİH   6-9.MART.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı

ETKİNLİK MERKEZİ   Grand Yazıcı Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Burkon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://infertilitendoskopi.org/default.asp
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı adına sizleri 1. Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite Akademisi - 6. Jinekolojik Endoskopi Sempozyum ve Çalıştayı dolayısıyla ağırlamaktan büyük kıvanç duyuyoruz.

Bildiğiniz gibi 2006 yılından itibaren 2 yılda bir yaptığımız Jinekolojik Endoskopi Sempozyumumuza her seferinde yenilikler ekleyerek sizlere bilimsel açıdan daha doyurucu, daha paylaşımcı, daha dinamik, daha sosyal bir platform oluşturma çabası içerisindeyiz.

Bu doğrultuda; jinekolojik endoskopinin her yönüyle ele alınacağı, 4 adet kursun yanı sıra, laparoskopik ve histeroskopik cerrahide temel ve ileri teknikler ile teknolojilerinin konuşulacağı, canlı cerrahi bölümlerinin teknik doyum sağlayacağı 2016 sempozyumu aynı zamanda 1. Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite Akademisi’ nin doğumuna sahne olacaktır. Üreme endokrinolojisi ve infertilite konularının adeta bir eğitim kurumu havasında ele alınacağı toplantılarımız sempozyuma ayrı bir değer katacaktır.

Sempozyumumuzun bir klasiği olan, “araştırma görevlisi olduğunu belgeleyenlerin sempozyum katılım ücreti alınmadan toplantılara katılım” formatı da yine bu sene de devam etmektedir.

1. Üreme Endokrinolojisi ve İnfertilite Akademisi - 6. Jinekolojik Endoskopi Sempozyum ve Çalıştayı’ nın hepimiz için düşündüğümüz gibi geçmesi dileklerimizle, sizi Mart 2016' da Bursa’ya bekliyoruz.

Saygılarımla,


Prof. Dr. Gürkan UNCU

Sempozyum Başkanı

Geri