Çukurova Ortognatik Cerrahi Sempozyumu ve Kadavra Kursu
  
  Adana
  17-20.MART,2016
     
KATEGORİ  
Diş Hekimliği
YER   Adana
TARİH   17-20.MART.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı

ETKİNLİK MERKEZİ   Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.cukurovacenecerrahisi.com/index.html
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

Çukurova Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız Diş ve Çene Cerrahisi Anabilim Dalı tarafından 17-20 Mart 2016 tarihleri arasında Adana’da düzenlenecek olan Ortognatik Cerrahi Sempozyumu ve Kadavra Kursu’na sizleri davet etmekten onur duyuyorum.

Alanımızda bilgi ve deneyim paylaşımını destekliyor ve bu yolla mesleğimizin gelişimine katkı sunmak istiyoruz. Ortognatik cerrahide güncel konuların yanı sıra, farklı uygulamalar Salzburg Paracelsus Medical Üniversitesi’nden iki tanınmış bilim insanı ve ülkemizin değerli bilim insanları tarafından aktarılacaktır. Üç gün sürecek olan bu toplantıda, değerli katılımcıları dinleme fırsatı yanında, video sunumları, bilgisayar destekli planlama ve kadavra kursu planlanmıştır.

Sempozyum programını oluştururken tekrarlardan kaçınarak hepimizin ihtiyaç duyduğu konuları bir araya getirmeye çalıştık. Amacımız katılımcılara, konuşmacı ve kurs eğitmenleri ile karşılıklı iletişim ortamı oluşturarak, sempozyum ve kurslar sonrasında kendilerini daha yetkin ve güven içinde hissetmelerini sağlamaktır.

Bu sempozyumun sizlerin ilgisi ve katılımı ile zenginleşeceğine inanıyoruz.

Hepimizin bilimin parlak ışığı altında birleşeceğini umuyor, bu çabanın sevgi ve dostlukları paylaşmak için de bir fırsat olmasını diliyoruz.

Ç.Ü. DİŞ. HEK. FAK.
Ağız Diş Çene Cerrahisi A.D. adına,

Prof. Dr. Mehmet KÜRKÇÜ
Sempozyum Başkanı

Geri