İstanbul Gastroenteroloji Cerrahisi Derneği
  Masterclass Toplantıları-1
  
  İstanbul
  11-12.MART,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   11-12.MART.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   İstanbul Gastroenteroloji Cerrahisi Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Marriott Hotel Şişli
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Semtur Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.gcdmasterclass2016.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,


İstanbul Gastroenteroloji Cerrahisi Derneği ve Sempozyum Düzenleme Kurulu adına sizleri 11 – 12 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Şişli Marriott Hotel' de gerçekleştirilecek olan Masterclass Gastroenteroloji Cerrahisi toplantılarının ilki olan monotematik pankreas kanserleri sempozyumuna davet etmekten büyük onur duyuyoruz.

Sempozyumun amacı, pankreas kanserlerinin tanı ve tedavisinde güncel bilgileri paylaşmak, cerrahi teknikler, cerrahi sırasında karşılaşılan zorluklar ve minimal invaziv girişimler konularında gelinen son aşamaları konularının uzmanlarından dinlemek ve bunların yanında cerrahi komplikasyonlar nasıl başa çıkılacağını, nütrisyon alanındaki gelişmeleri, cerrahi ile birlikte onkolojik tedavi seçeneklerini tartışmak olacaktır. Aynı zamanda meslektaşlarımız ve genç cerrahlar için, ulusal ve uluslararası deneyimli uzmanlar ile iletişim kurmak, bilgilerini tazelemek ve vizyonlarını genişletmek açısından çok önemli bir fırsat olacaktır.

Bu konuyla ilgili olarak hepatobiliyer cerrahi ve özellikle pankreas konusundaki geniş birikimleri nedeniyle haklı bir üne sahip Almanya’nın en köklü üniversitelerinden Heidelberg Üniversitesi Cerrahi Kliniğinden davetli konuşmacımız Prof.Dr. Peter Schemmer deneyimlerini ilk ağızdan bizimle paylaşacaklardır.

Bu amaçla, ilgili branşlardaki tüm meslektaşlarımızı sempozyuma davet eder, İstanbul’da sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımız belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Musa Akoğlu
Sempozyum Başkanı

Prof. Dr. E. Birol Bostancı
Sempozyum II. Başkanı

Op. Dr. A. Emre Atıcı
Sempozyum Sekreteri

Geri