7. Ulusal Çocuk Solunum Yolu Hastalıkları ve Kistik Fibrozis Kongresi
  
  Antalya
  30.MART-2.NİSAN,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya
TARİH   30.MART-2.NİSAN.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Çocuk Solunum Yolu Hastalıkları ve Kistik Fibrozis Derneği
-Akdeniz Üniv. Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı

ETKİNLİK MERKEZİ   Rixos Downtown Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Jolly Mice
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://cocuksolunum2016.org/tr/ana-sayfa
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sayın meslektaşlarımız,

Çocuk Solunum Yolu Hastalıkları ve Kistik Fibrozis Derneği’nin Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı, Çocuk Göğüs Hastalıkları Bilim Dalı’nın değerli katkılarıyla düzenlediği “Yedinci Ulusal Çocuk Solunum Yolu Hastalıkları ve Kistik Fibrozis Kongresi”, 30 Mart-2 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya’da yapılacaktır. Kongrede, kistik fibrozis, tüberküloz, bronşektazi, interstisiyel akciğer hastalıkları, primer siliyer diskinezi, astım, hışıltılı çocuk, uykuda solunum problemleri, alt solunum yolu enfeksiyonları gibi ülkemiz açısından son derece önemli konulardaki yeni gelişmeler, deneyimli konuşmacılar tarafından sunulacak, oturumlar “uzmanına danış” ve “interaktif tartışmalar” ile zenginleştirilecektir. Ayrıca, ‘‘Pediatrik Fleksibl Bronkoskopi’’ konusunda uygulamalı kurs düzenlenecektir.

Kongrenin çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanları, araştırma görevlileri ve çocuk göğüs hastalıkları ile ilgilenen tüm hekimlere yararlı olacağına inanıyoruz.

Doğal güzelliklerinin yanı sıra kültürel ve tarihi güzelliklerle dolu Antalya’da sizlerle birlikte olmayı umut ediyor, saygılar sunuyoruz.


Prof. Dr. Ayşen Bingöl
Kongre Başkanı

Prof. Dr. Deniz Doğru Ersöz
Bilimsel Komite Başkanı

Prof. Dr. Ayhan Göçmen
Dernek Başkanı

Geri