HİKON 2016 "Hastane İnfeksiyonları Kongresi"
  
  Antalya / Belek
  30.MART-3.NİSAN,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   30.MART-3.NİSAN.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Hastane İnfeksiyonları ve Kontrolü Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Titanic Deluxe Belek Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://hikon2016.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli İnfeksiyon Önleme Gönüllüleri,

Hepinizi “HİKON 2016” toplantımıza davet ediyoruz!

Türk Hastane İnfeksiyonları ve Kontrolü Derneği’nin düzenlediği “Hastane İnfeksiyonları Kongresi” “HİKON 2016” 30 Mart-3 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya’da yapılacaktır. Her kongremizde olduğu gibi, bu kongrede de kurslar, konferanslar, sempozyum ve paneller yer alacak, tartışmalı konular uzmanlarca derinliğine gözden geçirilecektir. Kanıta dayalı infeksiyon önleme yöntemlerinde güncellemeler, antibiotik dirençli bakterilerin önemi ve önleme önerileri, infeksiyon kontrol programlarında sık rastlanılan sorunlar kongrenin ana konuları arasında olacaktır. Maketler üzerinde uygulamalı “beceri eğitimleri” ile özellikle genç katılımcılarımız birçok konuda doğrudan pratik yapma fırsatı bulacaktır.

Sağlık hizmeti ile ilişkili infeksiyonların önlenmesi için çok gerekli olan iletişim, takım oyunu, liderlik gibi konular da hem kurslarda, hem de tartışmalı oturumlarda gözden geçirilecektir.

İnfeksiyon önleme gönüllüleri olarak tanımladığımız hekim ve hemşireler başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarını “HİKON 2016”da görmek umudu ile!

Kongre Sekreterleri: Dr. Özlem Azap, Uzm. Hem. Hatice Kaymakçı ve Dr. Barış Otlu

Türk Hastane İnfeksiyonları ve Kontrolü Derneği Yönetim Kurulu ve

HİKON 2016 Başkanı: Dr. H. Erdal Akalın

Geri