2. Üretim Ekonomisi Kongresi (UEK 2016)
  
  İstanbul
  11-12.NİSAN,2016
     
KATEGORİ  
İktisadi ve İdari Bilimler
YER   İstanbul
TARİH   11-12.NİSAN.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   İstanbul Kültür Üniversitesi İİBF İktisat Bölümü

ETKİNLİK MERKEZİ   İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.iku.edu.tr/14/339/uek-2016.html
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Akademisyenler ve Araştırmacılar,


T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi tarafından ilkini 2014 yılında düzenlediğimiz Üretim Ekonomisi Kongresi’nin ikincisini 11-12 Nisan 2016 tarihlerinde T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesi’nde gerçekleştireceğiz. Üretim Ekonomisi alanındaki teorik ve güncel konuların bilimsel çerçevede tartışılacağı 2. Üretim Ekonomisi Kongresi’nde (UEK 2016) sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Kongrede üretim ekonomisi ile ilişkili; üretim, bölüşüm, tüketim, finansman, planlama, çalışma ilişkileri ve yönetim konularındaki bilimsel metinler değerlendirilmeye alınacaktır. Kongre kapsamında anlaşmalı olunan alan endeksini dergilerde seçilmiş tam metin bildirilerin yayınlanması olanağı bulunmaktadır.

Kongremize katkı sağlamak isteyen değerli akademisyen ve araştırmacılarımızın sunumlarını içeren 200 kelimeyi aşmayacak özetlerini 1 Aralık 2015 tarihine kadar elektronik ortamda göndermeleri gerekmektedir. Yollanacak olan bildiri özetleri konu, içerik, format gibi kriterler açısından incelenecek ve hakem kurulunun değerlendirmesine tabi olacaktır. Kabul edilen özetlerin tam metinlerinin ise dipnotlar ve bibliyografya dâhil olmak üzere en çok 15 sayfa olacak şekilde 15 Mart 2016 tarihine kadar çevrimiçi olarak yollanması gerekmektedir.

Kongre ile ilgili tüm soru ve görüşleriniz için uek@iku.edu.tr elektronik posta adresini kullanabilirsiniz.




Doç.Dr. Sinan Alçın

Üretim Ekonomisi Kongresi
Yürütme Kurulu adına

Geri