7. Ulusal Beyin Damar Hastalıkları Kongresi
  
  Girne / K.K.T.C.
  28.NİSAN-1.MAYIS,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Girne / K.K.T.C.
TARİH   28.NİSAN-1.MAYIS.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Beyin Damar Hastalıkları Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Elexus Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Kenes Turkey
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.bdhd2016.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sayın Meslektaşlarım,

Düzenleme kurulu adına, VII. Ulusal Beyin Damar Hastalıkları Kongre’sine sizleri davet etmekten büyük mutluluk duyuyorum. Türk Beyin Damar Hastalıkları Derneği tarafından iki yılda bir gerçekleştirilen ulusal kongre, 2016 yılında 28 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında Girne/Kıbrıs’ta yer alan Elexus Hotel’de yapılacaktır.

Kongremizde ilk gün eş zamanlı 2 adet yarım gün kurslar olacaktır. Bu kursların biri beyin damar hastalıklarında Doppler USG kullanımı ile, diğeri Nöroloji Yoğun Bakım Ünitelerinde mekanik ventilatör kullanımı ile ilgilidir. Kongre konuları, güncel gelişmelere paralel biçimde düzenlenmiştir. İskemik inmede risk yönetimi, atrial fibrilasyon ve kardiyoembolizm, patofizyoloji ve görüntülemede yeni gelişmeler, inmede tedavi planlaması, girişimsel tedaviler, birincil ve ikincil koruma girişimleri, genç iskemik inme, intraparankimal ve subaraknoid kanama konular yer alacaktır.

Kongremize, Nöroloji, Nöroşirurji, Kardiyoloji, Acil Tıp, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Psikiyatri, Geriatri, Endokrinoloji ve Radyoloji gibi geniş bir bilimsel yelpazeden katılım bekliyoruz.

Bunun dışında e-poster ve ödüllü sözel sunumlar ile kongrenin zenginleşeceğini düşünmekteyiz. Özellikle, sözel sunum birincisini çok özel bir ödül beklemektedir.

Hepsinin ötesinde ülkemizde inme üniteleri ve birincil inme merkezleri içerisinde akredite olan ilk merkezlere akreditasyon belgeleri verilecektir.


Prof. Dr. Nevzat Uzuner
Kongre Başkanı

Geri