14. Ulusal Sinirbilim Kongresi
 
  
  Ankara
  26-29.MAYIS,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Ankara
TARİH   26-29.MAYIS.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Ankara Üniv. Beyin Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (AÜBAUM)
-Beyin Araştırmaları Derneği (BAD)

ETKİNLİK MERKEZİ   Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Yerleşkesi
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Ea Organizasyon
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.usk2016.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Sinirbilimciler,

Ankara Üniversitesi Beyin Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (AÜBAUM)’nin ev sahipliğinde ve Beyin Araştırmaları Derneği (BAD)’nin desteği ile düzenlenecek olan 14. Ulusal Sinirbilim Kongresi, bu yıl 26-29 Mayıs 2016 tarihleri arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’de sinirbilim alanında gerçekleşecek, uluslararası katılımlı, bu en büyük kongrede sizlere zengin bir bilimsel içerik sunmak için hazırlıklarımız devam etmektedir. Türkiye’de sinirbilim araştırmalarına gönül vermiş siz değerli meslektaşlarımızdan gelecek öneriler ve kongre düzenleme kurulumuzun katkılarıyla her zamanki gibi nitelikli ve zengin bir bilimsel program ortaya çıkacağı inancındayız.

Her biri alanında seçkin konuşmacıları biraraya getirerek, sinirbilimde güncel kavramların tartışılacağı ve “beyin çağı” olarak nitelendirilen bu çağda önümüzdeki sinirbilim araştırmaları için yol haritalarının belirleneceği kongremizin ana teması “Nörogörüntüleme” olarak belirlenmiştir. Bunun yanı sıra molekülden davranışa ve ilişkili hastalıklara kadar geniş bir yelpazede sinirbilim konularına da yer verilecektir. Bilimsel program, sinirbilim araştırmacılarının gerek teorik gerekse pratik olmak üzere pek çok alanda gereksinimlerini gözeten konferans, kurs, panel ve çalıştay gibi birçok farklı eğitim etkinlikleri ile dolu olacaktır. En önemlisi, yıl boyu gerçekleştirilen araştırma ürünlerinin sergileneceği ve tartışılacağı oturumlar da bizleri beklemektedir.

Kongre katılım ücreti genç araştırmacılar düşünülerek minimum ölçülerde tutulmaya çalışılmıştır. Sosyal etkinliklere de sahip olacak bu kongrenin özellikle yeni dostluklar, arkadaşlıklar kurup gelecek sinirbilim çalışmaları için işbirlikleri geliştireceğimiz, ayrıca genç sinirbilimcilerin alanında seçkin bilim insanları ile tanışma ve yeni kariyer hedefleri planlama konusunda fırsatlar bulacağı bir ortam olacağını ümit ediyoruz.

Bu vesile ile siz saygı değer sinirbilimcileri Cumhuriyetimizin ilk üniversitesi ve ilk Tıp Fakültesi’nde gerçekleştirilecek olan kongremize davet etmekten onur duyuyor, bilimsel ve sosyal açıdan doyurucu bir program çerçevesinde biraraya gelmeyi gönülden diliyoruz.

Saygılarımızla…


Kongre Eş Başkanları


Prof. Dr. Metehan Çiçek
AÜBAUM Müdürü


Prof. Dr. Çiğdem Özkara
Beyin Araştırmaları Derneği Başkanı

Geri