İKON 2016 "3. İSTAHED Aile Hekimliği Kongresi" &
  Aile Sağlığı Çalışanları Sempozyumu
  
  Antalya / Kemer
  11-15.MAYIS,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Kemer
TARİH   11-15.MAYIS.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   İstanbul Aile Hekimliği Derneği (İSTAHED)

ETKİNLİK MERKEZİ   Rixos Sungate Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Topkon Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.ikon.org.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Türkiye’nin Aile Hekimliği alanında en bilinir ve büyük kongrelerinden olan İKON 2016, 3.İSTAHED Aile Hekimliği Kongresi’ni 11-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında Antalya Rixos Sungate Otelde gerçekleştiriyoruz. İstanbul Aile Hekimliği Derneği olarak ev sahipliği yapacağımız kongremize, Türkiye’nin alanında en iyi uzman akademisyenleri, aile hekimleri ve aile sağlığı hemşirelerinin katılımlarını bekliyoruz.

Tüm ülkede 2010 yılı itibariyle başlayan Aile Hekimliği uygulaması ile birinci basamak değişime hızla uyum sağlamış, bizler de İSTAHED olarak bu değişimin mezuniyet sonrası eğitim bölümünü her yıl bahar aylarında yaptığımız Ulusal İKON kongrelerimizle ve İstanbul da organize ettiğimiz ve dijital platformda Tüm Türkiye’den 22 bin Aile Hekiminin online izlediği İSTAHED Akademi Sürekli Tıp eğitimleriyle sürdürmekteyiz.

Birey ve ailelere sürekli ve çok yönlü sağlık hizmeti veren, biyolojik, klinik ve davranış bilimleriyle iç içe olan, faaliyet alanı içinde, tüm yaş gruplarını, her iki cinsiyeti, tüm sistemleri ve bütün hastalıkları kapsayan aile hekimliğini kongremiz içerisinde bilimsel, sosyal, mevzuat ve hukuksal açıdan çok yönlü işleyeceğiz.
Kongremiz süresince bilimsel oturumlar dışında; okullarımız, kurslarımız, her gün dijital platformda canlı yayınlanan panellerimiz ve gün sonunda ise dinlenebileceğimiz çeşitli sosyal programlarımız yer alacaktır.

Türkiye’de Aile Hekimliğini bilimsel, sosyal yönlerini birlikte tartışmayı, ülkemizde aile hekimliği modeline birlikte şekil verebilmeyi hedefliyoruz. İSTAHED Yönetim Kurulu ve İKON 2016 Düzenleme Kurulu adına siz değerli hekimlerimizin de katkısıyla en verimli ve güzel şekilde kongremizi tamamlayabilmemiz için meslektaşlarımızı 3.İSTAHED Aile Hekimliği Kongresi ’ne davet etmekten onur duyuyoruz.

11-15 Mayıs 2016 tarihleri arasında kongremizde görüşmek dileğiyle…

Saygılarımızla,

Dr.Mehmet Gökhan KARA
3.İSTAHED Aile Hekimliği Kongresi (İKON2016)
Kongre Başkanı

Geri