1. Uluslararası Hayat Boyu Tıp Eğitimi Kongresi (HABOTED 2016)
 
  1st International Lifelong Medicine Education Congress
  Batum / GÜRCİSTAN
  19-22.MAYIS,2016
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Batum / GÜRCİSTAN
TARİH   19-22.MAYIS.2016
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Hayat Boyu Tıp Eğitimi Derneği
-Batum Devlet Üniversitesi Tıp Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   Batum / GÜRCİSTAN
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Apeks Group
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.habotedbatum2016.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Saygıdeğer Meslekdaşlarım,

Hayat Boyu Tıp Eğitimi Derneği olarak Batum Devlet Üniversitesi Tıp Fakültesi ile birlikte 1. ULUSLARARASI HAYAT BOYU TIP EĞİTİMİ KONGRESİ'ni (HABOTED 2016) sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyorum.

Günümüzde teknoloji ve bilimsel gelişmelerin çok hızla değiştiği ve yasal mevzuatın zorunlu hale getirdiği güncel literatür bilgilerinin uygulamaya konulması ihtiyacını karşılamak için bilimsel toplantılar zorunlu hale gelmiştir.

Komşu ve dost ülke Gürcistan'ın Batum şehri; hızla gelişen, tarihi ve turistik dokusunu korumuş yeşillikler içinde bir Karadeniz şehridir. Batumi Shota Rustaveli State Üniversitesi Tıp Fakültesi köklü bir geçmişe sahip bölgesinde çok geniş bir kitleye hitap eden bir eğitim kurumu. Gürcü ve Türk hekimlerinin bilgi ve beceri paylaşımını sağlayabilmeleri, alanında uzman bilim insanları ile istişare edebilmeleri amacı ile HABOTED 2016'nın yararlı olacağı düşüncesindeyiz.

19-22 Mayıs 2016 tarihlerinde organize edilecek olan HABOTED 2016 KONGRESİ'nin Batum'un harika doğası ve enterasan mimari yapısı ile birlikte olunca kongremizin her yönüyle unutulmaz olacağı inancındayız.

Batum'da görüşmek dileği ile sevgi ve saygılarımla.



Dr. Erkal Baytok

Kongre Başkanı

Geri