ICES/UEBK-2017 "26. Uluslarası Eğitim Bilimleri Kongresi"
 
  26th International Congress on Educational Sciences
  Antalya / Side
  20-23.NİSAN,2017
     
KATEGORİ  
Eğitim
YER   Antalya / Side
TARİH   20-23.NİSAN.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Karadeniz Teknik Üniversitesi
-Ulusal Eğitim Dernekleri Platformu
-PEGEM Akademi

ETKİNLİK MERKEZİ   Starlight Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Tau Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.ices-uebk.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Sizleri Antalya Starlight Resort Hotel'de 20-23 Nisan 2017’de yapılacak olan 26. Uluslarası Eğitim Bilimleri Kongresi'nde (ICES/UEBK-2017) görmekten onur ve mutluluk duyacağız.

Kongrenin ana teması “Küreselleşen Dünyada Eğitim” olarak belirlenmiştir. Kongre Karadeniz Teknik Üniversitesi, ULED (Ulusal Eğitim Dernekleri) Platformu ve Pegem Akademi işbirliği ile düzenlenmektedir.

26. Uluslarası Eğitim Bilimleri Kongresi (ICES/UEBK-2017) dünyadaki meslektaşlarla uzmanlık, deneyim ve bilimsel çalışmaların paylaşılmasını amaçlamaktadır. Programda; çağrılı konuşmacılara, panellere, sözlü bildirilere ve poster sunumlarına yer verilecektir.

ICES/UEBK-2017 için lütfen daha önce herhangi bir yerde sunulmamış ve/veya yayımlanmamış özgün çalışmalarınızı bildiri ekleme menüsünü kullanarak gönderebilirsiniz. Kongrenin ana temasının "Küreselleşen Dünyada Eğitim" olmasına ek olarak öğretmen eğitimi/yetiştirme ile ilgili çalışmalar da değerlendirmeye alınacaktır.

ICES/UEBK-2017 bildiri özet metinleri kongre öncesinde “Bildiri Özetleri E-Kitabı" olarak yayımlanacaktır. Buna ek olarak kongre sonrasında bildiriler, makale biçimine dönüştürülmek ve hakem değerlendirme sürecinden geçirmek koşulu ile “Bildiriler Tam Metin E-Kitabı”na basılacaktır. Ayrıca isteyen katılımcılar çalışmalarını Ekim 2017’de basılacak olan “Küreselleşen Dünyada Eğitim” e-kitabında değerlendirilmek üzere bölüm olarak basılması için gönderebilecektir. Başvuruların yayımlanması ile ilgili detaylı bilgilere “Genel Bilgiler” menüsünden ulaşabilirsiniz.

Sizleri Antalya - Starlight Resort Hotel'de yapılacak kongremizde görmeyi heyecanla bekliyoruz.

Kongre Eş Başkanları

Prof. Dr. Şule Bahçeci
Karadeniz Teknik Üniversitesi
Fatih Eğitim Fakültesi Dekanı


Prof. Dr. Özcan Demirel
ULED Platformu Başkanı

Geri