2. Psikiyatri Zirvesi ve 9. Ulusal Anksiyete Kongresi
  
  Antalya / Belek
  8-12.MART,2017
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   8-12.MART.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Psikiyatri Bilimleri ve Araştırmaları Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Cornelia Diamond Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   GL Events & Serenas Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://psikiyatrizirvesi2017.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Bu yıl 2. Psikiyatri Zirvesi ve 9. Ulusal Anksiyete kongresi 08-12 Mart 2017 tarihinde Belek, Antalya’da düzenlenecektir. Bugünün ihtiyaçları yarının tedavileri teması ile psikiyatri gündeminde geleceğe bakışın farklı boyutları ile ele alınması hedeflenen bu kongrede klinik ve psikiyatrik uygulamalardaki güncel ve dinamik oturumların olacağı bir program yer alacaktır.

Kongre programı hem tedavinin bireyselleştirilmesi hem de sağlıklı tedavi seçeneklerini bulabilmek için gerekli oturumlar ve çalışma gruplarını içerecek şekilde düzenlenmiştir. Özellikle giderek gelişen teknoloji çağında olmamız psikiyatri gündemini de yakından ilgilendirmektedir. Psikiyatrik hastalıkların tanı ve tedavi basamaklarında yeni gelişmeler ve klinik uygulamadaki yerleri tartışılacak ve güncel bilgilerin ülkemizde klinik uygulamalara uygun şekilde yapılabilecekleri tanı ve tedavi modelleri oluşturmayı hedeflenmiştir. Kongre programı bu konuda bilim ışığında sağlıklı tedavi seçeneklerini bulabilmek için gerekli oturumlar ve çalışma grupları sağlayacaktır. Kişilerin oturumlara aktif katılımını sağlamak için düzenlemeler yapılacaktır. Ruh sağlığını hizmetini ulaştırmaktaki engelleri tanımak ve çözüm yollarını üretmek ana eğitim amaçlarından bir tanesidir

Toplantının katılımcıları toplantılar yolu ile psikiyatri ve nörobilimde yeni çalışmaları gözden geçirebilecekler ve bilgilerindeki boşlukları doldurabileceklerdir.

Çalışma gruplarında nörobiyolojik temelli konular, yönetsel işlevler, nöromodülasyon tedavileri gibi daha önce ele alınmamış konular ele alınacak psikofarmakoloji ve psikoterapi seçenekleri ile çalışma grupları da toplantıda doyurucu şekilde yer alacaktır.

2007 yılında kurulmuş bulunan Psikiyatri Bilimleri ve Araştırmaları Derneği ortaklığı ile kongre düzenlenecek olup verebileceğiniz desteklerle daha zengin bir organizasyon hedefliyor ve siz değerli meslektaşlarımızın kongremize katılımını bekliyoruz.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Oğuz KARAMUSTAFALIOĞLU Kongre Başkanı


Prof. Dr. Nesrin DİLBAZ
Kongre Başkanı

Geri