İVEK 3. Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongresi &
  Öğrenci Çalıştayı
 
 
  3rd International Convention of Pharmaceuticals and Pharmacies and the Student Workshop
  İstanbul
  26-29.NİSAN,2017
     
KATEGORİ  
Eczacılık
YER   İstanbul
TARİH   26-29.NİSAN.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   İVEK - İlaç Eczacılık Sağlık Bilim ve Teknolojileri Vakfı

ETKİNLİK MERKEZİ   WOW İstanbul Hotels & Convention Center
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Bros Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://ivekkongre.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Akademisyenler, Sayın Eczacı Meslektaşlarım, Bürokratlarımız, İlaç Endüstrimizin Çok Değerli Temsilcileri ve Geleceğimizin Eczacıları Öğrencilerimiz,

İVEK çatısı altında “İlaç ve Eczacılıkta Küresel Bilgi Paylaşımı” sloganı ile ilki 2014, ikincisi 2015 yılında gerçekleştirilen, üçüncüsü ise 26-29 Nisan 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongresi ve oluşturan Öğrenci Çalıştayı’na sizleri davet etmekten büyük onur ve mutluluk duymaktayım.

Ortadoğu ve Avrupa’yı birleştiren güzel ülkemizin, bölgesel bir güç olması adına stratejik bir öneme sahip olan ilaç ve ilaç sanayisinin, gelecekte karşı karşıya kalabileceği fırsat ve tehditlerin bilimsel temelli olarak ortaya çıkarılması ve sürdürülebilir geleceğin inşası için düzenlediğimiz kongrenin önemli bir platform olacağına inanıyorum.

Kongremizin bilimsel programında; Türkiye’mizdeki tüm kurum ve kuruluşların stratejik planlarında, sağlık ve ilaç konusunda bildirilen hedef konuların ele alınmasına özen gösterilmiş, Eczacılığın tüm alanlarında çalışanların bir araya getirilmesi ve tüm bunların 2023 vizyonuna ışık tutması hedeflenmiştir.

Geleceğimizin Eczacıları olacak gençlerimizin, öğrencilerimizin, mesleğimizin her alanındaki Eczacıların bir arada olacağı ve ilaç sektörünün bu büyük birlikteliğe katılımı ile ortaya çıkacak ortak vizyonun İlaç ve Eczacılık ile ilgili sorunların ele alınmasında “çözüm odaklı olma” yolunda adımların atılması amaçlanmıştır. Ülkemizde Biyoteknolojik ürünlerin yerli üretimini arttırma konusunda da endüstri, kamu ve ilgili akademisyenlerin bir araya getirileceği özel oturumların oluşturulması da planlanmaktadır.

3. İVEK kapsamında Öğrenci Çalıştayı Düzenleme Kurulumuz ile gerçekleştirilecek “Öğrenci Çalıştayı”nda da gelecekteki meslektaşlarımızın yenilikçi görüş, katkı ve geniş ufuklarıyla bir etkinliğin gerçekleşeceğini umuyoruz.

Ulusal ve uluslararası platformda ilaç, tıbbi cihaz ve eczacılığın tüm alanlarındaki meslektaşlarımızı, paydaşlarımızı ve öğrencilerimizi çok yönlü ve yelpazesi geniş bir platformda “çözüm odaklı olma” yolunda bir araya geleceği “3. Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongresi’ne katılmaya davet ediyoruz.

İVEK çatısı altında 26-29 Nisan 2017 tarihlerinde düzenlenecek bu kongrenin ülkemiz adına stratejik adımlarının atılmasına vesile olması umuduyla sizlerle 3.Uluslararası İlaç ve Eczacılık Kongresi ve Öğrenci Çalıştayı’nda buluşmayı temenni ediyorum.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Prof. Dr. Ş.Güniz KÜÇÜKGÜZEL
Kongre Başkanı

Geri