Uyku Derneği 6. Uyku Bozuklukları Kongresi
  7. Uyku Teknisyenliği Kursu
  Muğla / Bodrum
  26-30.NİSAN,2017
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Muğla / Bodrum
TARİH   26-30.NİSAN.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Uyku Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Kefaluka Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   ConMark Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   https://www.uykuder2017.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

‘Uyku Derneği 6. Uyku Bozuklukları Kongresi’ için bu yıl, ülkemizin en güzel köşelerinden biri olan Bodrum’u seçtik.

26-30 Nisan 2017 tarihlerinde Kefaluka Resort Hotel’ de gerçekleştireceğimiz 6. Kongremiz de , Bodrum’ un eşsiz doğal güzelliğinde sizlere son derece güncel bilimsel anlar yaşatmayı umuyoruz.
Uyku Derneği’nin bundan önceki tüm bilimsel aktivitelerinde olduğu gibi 6. Uyku Bozuklukları Kongresinde de Uyku Tıbbına gönül vermiş, alanlarında deneyim sahibi akademisyenlerin gerçekleştireceği zengin bir program hazırladık.

Kongremiz sırasında 2 gün boyunca derneğimizin ‘8. Uyku Bozuklukları Kursu’ nu gerçekleştireceğiz. Uyku laboratuvarlarında aktif olarak çalışan veya çalışmayı planlayan tüm meslektaşlarımızı kursumuza bekliyoruz. Sertifikasyon için meslektaşlarımızın kursumuza katılmaları, kursumuz sonunda yapacağımız sınavda başarılı olmaları ve daha sonra Derneğimiz tarafından akredite edilmiş bir Uyku merkezinde 1 aylık pratik eğitim almaları gerekmektedir. Kongremiz sırasında ayrıca ‘7. Uyku Teknisyenliği Kursu’ nu gerçekleştireceğiz. Uyku laboratuvarların da teknisyen olarak çalışan veya ileride çalışma isteği olan herkesi kursumuza bekliyoruz.

Kursların yanı sıra hem kongre programı hem de kurs programı içerisinde sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleşecek Workshop programları hazırladık. Workshop konu başlıklarına göre konusunda en deneyimli eğiticilerimiz ile bire bir pratik uygulamaya yönelik eğitimlere katılma fırsatınız olacaktır. Kursiyer sayımızın sınırlı olacağı Workshoplara şimdiden kaydınızı yaptırmanızı öneriyoruz.

UYKUDER’ in önemli önceliklerinden olan Uyku Tıbbına multidisipliner yaklaşımı bu kongrede yine ön planda tutmaya çalıştık. Uyku tıbbı ile ilgilenen tüm branşları kapsayacak bir program hazırlamaya çalıştık. Göğüs Hastalıkları, Nöroloji, Kulak-Burun-Boğaz, Diş Hekimliği, Pediatri, Kardiyoloji ve Psikiyatri başta olmak üzere tüm meslektaşlarımızı kongremize bekliyoruz.

Kongremizde Konferans ve panellerin yanı sıra poster ve sözlü sunumlara yer verilecektir. Ayrıca bu kongremizde ilk kez Multidisipliner Uyku Olgu Konseyi yapmayı planlamaktayız. Günlük pratiğinizde tanı ve tedavisinde zorlandığınız, bu olguları alanında deneyimli uzmanlara sunacağınız olgularınızı bekliyoruz. Ayrıca bu olgular Kongre Bildirisi olarak kabul edileceği için resmi kongre izin istemlerinizde de kolaylık sağlayacağını düşünüyoruz.

Bilimsel aktivitelerin yanı sıra bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtıcı sosyal programlar hazırladık. Daha önceki tüm Uykuder aktivitelerinde olduğu gibi Bodrum Kongremizde de sıcak bir ortamda Uyku Tıbbı camiasının kaynaştığı sosyal aktiviteler gerçekleştireceğiz.

Uyku Tıbbına gönül veren tüm meslektaşlarımızı kongremize bekliyoruz. Bodrum’da görüşmek dileğiyle….

Saygı ve Sevgilerimizle,


Prof. Dr. Mehmet Karadağ
Uykuder Genel Başkanı


Doç. Dr. Asiye Kanbay
Kongre Başkanı


Doç. Dr. Handan İnönü Köseoğlu
Kongre Sekreteri

Geri