9. Ulusal Göğüs Cerrahisi Kongresi
  
  Antalya / Belek
  4-7.MAYIS,2017
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   4-7.MAYIS.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türk Göğüs Cerrahisi Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Maritim Pine Beach Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   D Event
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.tgcd2017.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Düzenleme Kurulu olarak sizleri, uzmanlık alanımızın tek derneği olan Türk Göğüs Cerrahi Derneği (TGCD)’nin 04-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında Maritim Pine Beach Otel Antalya’da gerçekleştireceği 9. Ulusal Göğüs Cerrahisi Kongresi’ne davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

Bilimsel ve sosyal açıdan sizlere layık bir kongre düzenlemek ana hedefimizdir. Bu amaç için, Aralık 2015 tarihinde kongre düzenleme çalışmalarına başlanmıştır. Kongre sloganı: “Birlikte, Bilgili ve Güçlü” olarak belirlenmiştir.

İki yılda bir düzenlenen kongremiz, mesleki ve bilimsel açıdan son gelişmelerin konuşulması ve tartışılması için tüm meslektaşlarımızı bir araya getiren en önemli platformdur. Kongremizin hazırlık aşamasında; Sizlere gönderdiğimiz anket sonuçlarını dikkatle inceledik. Dernek Yönetim Kurulu, Çalışma Grupları, Şube Yönetimleri, önceki kongrelerin geri bildirimleri ve sizlerin görüş ve önerilerinizi dikkate aldık-alıyoruz.

Bilimsel programı oluştururken, gerek sahada çalışan meslektaşlarımızın klinik pratikte kullanabilecekleri güncel bilgilere, gerekse akademik çalışmalar yürüten meslektaşlarımıza yönelik bilgilerin ele alınmasına dikkat etmekteyiz.
Kongre sırasında uluslararası konuşmacılar ile ana salon sunumları dışında da bir araya gelmeyi, birebir tartışma ortamı yaratmayı da sağlamak istiyoruz.
Kongremizin bilimsel gücü sizlerden gelecek bildirilerle artacaktır. Kongre bildirileri, Poster Sözlü Sunu/Seçilmiş Sözlü Sunu olarak değerlendirilecektir. Sözel sunular bursla teşvik edilecek olup mümkün olduğunca çok sayıda sözlü bildiri oturumu yapılacaktır. Ayrıca kongre sırasında yeterlik sınavını yapmayı planlıyoruz.

Özenle hazırlanan bilimsel programın yanı sıra tüm gün süren yoğun çalışma temposunun yorgunluğunu atmanız, uzun süredir göremediğiniz meslektaşlarınızla birlikte iyi vakit geçirmeniz için neşeli ve samimi bir sosyal program düzenlemekteyiz.

Ülkemizdeki göğüs cerrahisi alanında yaşanan güncel gelişmelerin de paylaşılacağı bu bilimsel şölenin en verimli şekilde gerçekleştirilmesi ve “Birlikte, Bilgili ve Güçlü” olmak için katılımınızı ve katkılarınızı bekliyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

9. Kongremizde buluşmak dileği ile...

Saygılarımızla,


Dr. Levent Elbeyli
TGCD Başkanı


Dr. Celalettin Kocatürk
Kongre Başkanı

Geri