6. Ulusal Osteoporoz Kongresi
  
  Antalya / Belek
  25-29.EKİM,2017
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   25-29.EKİM.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Osteoporoz Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Regnum Carya Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Opteamist Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.osteoporoz2017.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Sizleri, 25-29 Ekim 2017 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştireceğimiz “6. Ulusal Osteoporoz Kongresi” ne davet etmekten mutluluk duymaktayız.

Günümüzde kas iskelet sistemi hastalıkları ağrı, yetersizlik ve yaşam kalitesi kaybına neden olan sağlık sorunları arasında ön sıralarda yer almaktadır. Osteoporoz ve osteoartrit neden oldukları ağrı ve ciddi yetersizlikler ile yaşam kalitesini bozan, fiziksel ve psikolojik yönden bireyleri kısıtlayan en önemli kas iskelet sistemi hastalıklarıdır. Ulusal ve uluslararası katılım ile gerçekleştirmeyi planladığımız kongremizde osteoporoz ve osteoartrit konusunda güncel bilgi ve deneyimler ayrıntılı olarak ele alınacaktır. Bu toplantıda, konusunda deneyimli uzman konuşmacıların sunumları, konularımıza ilgi duyan ve birçok farklı kurum ve kuruluşlarda çalışan değerli meslektaşlarımızın katılımı ile anlam bulacaktır. Kongremiz Uluslararası Osteoporoz Vakfı (IOF) tarafından da desteklenmektedir.

Toplantımız için, Antalya- Belek’e konumlanmış en güzel otellerden biri olan ve G-20 zirvesinin gerçekleştiği “Regnum Carya” otelini seçtik. Kongreler, bir araya gelerek hem bilimsel hem de sosyal paylaşımların gerçekleşmesi için önemli fırsatlardır. Sosyal programı ile de beğeninizi kazanacağını düşündüğümüz kongremizde sizlerle birlikte olmayı diliyoruz.

Katılımlarınız bize güç verecektir; hepinizi 25-29 Ekim 2017 tarihleri arasında Antalya’ya bekliyoruz.

Sevgi ve saygılarımızla
Kongre Düzenleme Kurulu Adına
Prof. Dr. Berrin DURMAZ

Geri