Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi 2. Cerrahi,
  Gastroenterohepatoloji ve Onkoloji Günleri
  
  İstanbul
  3-4.MART,2017
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   3-4.MART.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi
-IASGO

ETKİNLİK MERKEZİ   S.B.Ü. Haydarpaşa Yerleşkesi Reşat Kaynar
Konferans Salonu

ORGANİZATÖR KURULUŞ   Dixi Travel
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.cerrahigastro2017.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

‘’Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi II. Cerrahi , Gastroenterohepatoloji ve Onkoloji Günleri Karaciğer, Safra yolu, Pankreas Cerrahisinde Teknik İpuçları, Tanı ve Tedavide Gelişmeler Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi ve IASGO işbirliği ile’’ toplantısı S.B.Ü. Haydarpaşa Yerleşkesi Reşat Kaynar Konferans Salonu’nda 03 – 04 Mart 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.

Bu sempozyumda ağırlıklı olarak hepatopankreatobiliyer sistem ve içine alan sorunların multidisipliner bakış açısıyla tartışılmasını amaçladık. Çağımızın en önemli sağlık sorunu olan kanser hastalığı ile ilgili disiplinlerin ortak çabası ile oluşturulabilecek çözüm modellerini tartışacağımız bu toplantıda kongre ortamında bir araya gelme, bilimsel, sosyal ilişkilerimizi ve birlikte çalışma kültürümüzü geliştirme imkanı bulacağız. Bilimsel programımızda ilginizi çekeceğine inandığımız konular yerli ve yabancı konusunda uzman çok değerli konuşmacılarının katılacağı sempozyumumuzda tartışılacaktır.Toplantımız ile ilgili tüm bilgilere www.cerrahigastro2017.com sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Toplantımıza genel cerrahi, gastroenteroloji, onkoloji ve radyolojiden meslektaşlarımızın katılım ve katkılarını bekliyor sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Dr. Osman Cavit Özdoğan
Kongre Başkanı


Dr. Fulden Yumuk
Kongre Başkanı


Dr. Ender Dulundu
Kongre Başkanı

Geri