20. Çevre Sorunlarına Öğrenci Yaklaşımları Sempozyumu
  
  Antalya
  9-11.MART,2017
     
KATEGORİ  
Öğrenci Kongreleri
YER   Antalya
TARİH   9-11.MART.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Çevre Sorunlarına Öğrenci Yaklaşımları Platformu

ETKİNLİK MERKEZİ   Akdeniz Üniversitesi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.csoy.biz/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Yıllardır farklı üniversitelerin ev sahipliğinde yapılan Çevre Sorunlarına Öğrenci Yaklaşımları (ÇSÖY) Sempozyumu; özünde çevre sorunlarının öğrencilerin özgün bakışıyla tartışıldığı, farklı akademik alanların bütüncül bir şekilde yorumlanıp disiplinler arası iş birliğine dayalı çözümler üretildiği bir sempozyumdur.


19 senelik bir geçmişi olan ÇSÖY çalışmasının 20.si 9-10-11 Mart 2017 tarihlerinde

Akdeniz Üniversitesi'nin ev sahipliği ile gerçekleştirilecek.

Türkiye'nin 4 bir yanından katılacak üniversite öğrencilerinin sunumlarıyla renklendireceği sempozyuma, hepinizi bekleriz.

Sempozyumda bildiri sunmak için;

30 Ocak tarihine kadar "Kent" temalı, birkaç cümleden oluşacak ve sunum yapmayı düşündüğünüz konuyu anlatan sunum özetinizi gönderebilirsiniz.

En kısa zamanda geri dönüş yapılacak olan sunum özetlerinden, sempozyumda sözlü ya da poster olarak sunulacak olan sunumların tam metinlerini ise 3 Mart tarihine kadar gönderebilisiniz.

Tamamen öğrenci emeğine, ve kollektif üretime dayanan; hiçbir sermaye odağı ile sponsorluk ilişkisi güdülmeyen ÇSÖY sempozyumuna hepinizin katılımını bekleriz.

Etkinliğe katılacaklar için ön katılım formu oluşturmuş bulunmaktayız. Katılım formunu doldurmanız gerekmektedir. Etkinliğe katılım sağlayabilecek arkadaşların listesine erişim sağlamamız da bu paylaşım üzerinden olacaktır.


Antalya'da görüşmek üzere..

Geri