19. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi
 
  
  İstanbul
  2-4.MAYIS,2017
     
KATEGORİ  
Öğrenci Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   2-4.MAYIS.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi

ETKİNLİK MERKEZİ   İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://vetbak.istanbul.edu.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
“19. Uluslararası Veteriner Hekimliği Öğrencileri Bilimsel Araştırma Kongresi” İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi’nde 2-4 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecektir.

İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesinde gerçekleştirilecek kongrede ulusal ve uluslararası çok sayıda veteriner fakültesi öğrencisi ile öğretim elemanları ve veteriner hekimleri bilimsel bir tartışma ortamında buluşturmayı amaçlanmaktadır.

Kongrede veteriner hekimliği fakültesi öğrencileri başta olmak üzere tüm katılımcılarda bilimsel düşüncenin teşvik edilmesi, bilimsel araştırmalara daha çok katılımın sağlanması ve bilimsel bir anlayışla hazırlanan çalışmaların katılımcılara ve meslektaşlara sergilenebilmesi için olanaklar sunulacaktır. Ayrıca geleceğin veteriner hekim adaylarının birbirlerini tanıyabilmeleri ve kendilerini geliştirebilmelerine yönelik olarak sosyal ortamlar için alt yapı da oluşturulacaktır. Tüm bu hedeflere ek olarak yurt dışı, İstanbul ve İstanbul dışından gelen konuklara sosyal ve kültürel programlar yoluyla Roma, Bizans ve Osmanlı İmparatorluklarına başkentlik yapmış, Cumhuriyet Türkiye’sinin en büyük ve dünyanın sayılı metropollerinden İstanbul’un tanıtımının da en çarpıcı şekilde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.

İlkbahar günlerinin ılık aydınlığında, büyüleyici panoramik mekânlarıyla İstanbul’da sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Detaylı bilgiye internet sitemizden ulaşabilirsiniz http://vetbak.istanbul.edu.tr/

Saygılarımızla

Geri