25. Avrupa Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi &
  15. Ulusal Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi
 
 
  25th European Congress of Obstetrics and Gynaecology & 15th Congress of Turkish Society of Obstetrics and Gynecology
  Antalya / Belek
  17-21.MAYIS,2017
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   17-21.MAYIS.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Avrupa Jinekoloji ve Obstetrik Derneği (EBCOG)
-Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği (TJOD)

ETKİNLİK MERKEZİ   Titanic Deluxe Belek Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Opteamist Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.ebcog2017.org/tr/?page=anasayfa
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili Meslektaşlarım,


Torino’da başarıyla gerçekleştirilen 24. Avrupa Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi’ni takiben, 25. Avrupa Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi 17-21 Mayıs 2017 tarihlerinde 15. Ulusal Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi ile birlikte, Türkiye’nin güzide şehri Antalya’da düzenlenecektir.

Bu kongre, obstetrik ve jinekoloji alanında görev alan tüm meslektaşlarımızla birlikte uzmanlık alanımızla ilgili son gelişmeleri paylaşmak ve tartışmak adına kaçılmayacak bir fırsat olacaktır. Ayrıca, kongremizde tüm dünyadan bilgi ve birikimlerini paylaşmak üzere bir araya gelen seçkin konuşmacıların yer aldığı üst düzey bir bilimsel programa, hedefe yönelik Master Class çalışmalarına ve pratiğinizi geliştirmek için uygulamalı kurslara katılma imkanını bulacaksınız.

Avrupa Jinekoloji ve Obstetrik Derneği (EBCOG) uzmanlara yönelik ikinci sınavını “EFOG – EBCOG Avrupa Obstetrik ve Jinekoloji Öğretim Üyeliği Sınavı” adıyla kongre sırasında Antalya’da gerçekleştirecektir. Farklı ülkelerden gelen uzmanlar bu “Bilgiye Dayalı Değerlendirme Sınavı”nda bilgilerini test edebilecekler.

Kongremizde eş zamanlı İngilizce ve Türkçe oturumlar düzenlenecektir. Dünya çapında ünlü ve alanında otorite olarak kabul edilen eğitimciler çeşitli oturumlar ve Master Class eğitimleriyle bu konularda deneyimlerini paylaşacaklar: Obstetrik Aciller, Fetal Elektronik Görüntüleme, Obstetrik ve Jinekolojik Ultrasonografik Tarama, Gebelikte Yaşanan Problemler, Gebelikte Hiperglisemi, Fetal Büyümenin Değerlendirilmesi, Fetal Abnormalite Taraması, Operatif Obstetri, Tıbbi Hukuk, Obstetrik Anal Sfinkter Yaralanmaları, Post-partum Kanama, Laparoskopik Cerrahi, Ürojinekolojik Cerrahi Beceriler, İnfertilite ve Yardımcı Kontrasepsiyon Tedavisi, Polikistik Over Sendromu, Reprodüktif Tıbbı Engeller, Menopoz ve Hormon Replasman Tedavisi, Endometriozis ve Kronik Pelvik Ağrı, Vulva Ağrısı, Tıbbi Eğitim ve dahası.

Tarihi ve güzel şehir Antalya’da, bilimsel olarak kendinizi geliştirme, klinik pratikte uygulayabileceğiniz el becerilerinizi arttırma, ayrıca tüm Dünya’dan gelen meslektaşlarımızla bir araya gelme ve yeni arkadaşlıkları kurma fırsatını kaçırmayın.

Türkiye güney sahilinde yer alan Akdeniz’in incisi Antalya’yı ziyaret etmek için en iyi zaman olan Mayıs 2017’de görüşmek dileğiyle.

Saygılarımızla,



Dr. Tahir Mahmood
Kongre ve EBCOG Başkanı


Prof. Ateş Karateke
Kongre ve TJOD Başkanı

Geri