MERSEM 2017 - 9. Uluslararası Mermer ve Doğaltaş Kongresi ve Sergisi
  
  Antalya / Belek
  13-15.ARALIK,2017
     
KATEGORİ  
Maden ve Madencilik
YER   Antalya / Belek
TARİH   13-15.ARALIK.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   TMMOB Maden Mühendisleri Odası
ETKİNLİK MERKEZİ   Maritim Pine Beach Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://mersem.org.tr/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Türkiye 9. Uluslararası Mermer ve Doğaltaş Kongresi ve Sergisi’ne Davet,

İlki 1995 yılında yapılan Türkiye I. Mermer Sempozyumu ile başlayıp 2010 yılında 7ci Uluslararası Mermer ve Doğaltaş Kongresi ile birlikte uluslararası statü kazanan kongreler serisi, 2014 yılında Globalstone2014 adıyla devam etmiştir. Bu seri, 9. Uluslararası Mermer ve Doğaltaş Kongresi ve Sergisi olarak devam edecek ve 13-15 Aralık 2017 tarihleri arasında TMMOB Maden Mühendisleri Odası tarafından Antalya’da düzenlenecektir.

Kongrenin amacı, Mermer ve Doğaltaş Sektöründeki sorunların incelenmesi ve tartışılması, teknik ve bilimsel gelişmelerin geniş kitlelere aktarılması, araştırmacı, işletmeci, firma temsilcisi ve yönetici çevrelerin aynı platformda buluşturularak yakın bir iletişimin sağlanmasıdır.

Son yıllarda bölgemizde ve Dünyadaki gelişmeler dikkate alındığında, Türkiye Doğaltaş sektörünün de bu gelişmelerden etkilenmemesi mümkün değildir. Bu kongre kapsamında, ülkemizin maden ihracatı içindeki ortalama %45’lik payını tek başına üstlenen Doğaltaş sektörünün mevcut ve gelecek durumunun sektörün tüm paydaşları tarafından ayrıntılı olarak tartışılması hedeflenmektedir. Bu nedenle sizlerin de kongreye katılım ve katkılarınızı bekleriz.

9. Uluslararası Mermer ve Doğaltaş Kongre ve Sergisi hakkında daha fazla bilgi için web sayfamızı (www.mersem.org.tr) ziyaret edebilirsiniz. Sizleri, Kongre’de, aramızda görmekten onur ve mutluluk duyacağımızı bildirir, Kongre Düzenleme Kurulu adına saygılarımızı sunarız.



Prof.Dr. Raşit ALTINDAĞ
MERSEM ' 2017
Kongre Yürütme Kurulu Başkanı

Ayhan YÜKSEL
TMMOB Maden Mühendisleri Odası
Yönetim Kurulu Başkanı

Geri