3. Aile Hekimliğinde Güncel Yaklaşımlar Kongresi
  
  Girne / K.K.T.C.
  30.NİSAN-3.MAYIS,2017
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Girne / K.K.T.C.
TARİH   30.NİSAN-3.MAYIS.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Aile Hekimliği Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (ARGEV)

ETKİNLİK MERKEZİ   Elexus Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   ConTrust Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.argevsempozyumu.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Türkiye Aile Hekimliği Araştırma Geliştirme ve Eğitim Vakfı (ARGEV) olarak geçen yıl Budapeşte’de Macaristan, Makedonya, Hollanda ve İtalya’dan meslektaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz Aile Hekimliğinde Güncel Yaklaşımlar Kongresi’nin 3.sünü 30 Nisan -3 Mayıs 2017 tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Elexus Deluxe Otel Girne’de ‘’ücretsiz konaklama’’lı olarak düzenliyoruz. Bu Konsept Türkiye dışında ve Kıbrıs’ta bir ilk olması özelliğiyle tarihte yerini almıştır. Yenilikçi bakış açımız ile geliştirdiğimiz özgün finans modeli ile sadece kayıt ücreti ile konaklama ücretsiz konseptimiz sektöre ışık olmaya devam ediyor, takipçi kongrelerin olmasını da takdir ediyoruz.

Vakfımızın yenilikçi bakış açısı ile geliştirdiği projeler olduğu gibi patent başvurularımızda bulunmakta… Aile Hekimliğinde Güncel Yaklaşımlar Kongremiz’de de yenilikçi bakış açısı ile sizlerle hayata geçireceğimiz projelerimiz bulunuyor. Katılım yapan tüm meslektaşlarımız ile yeni projeleri yaşama geçireceğiz. Yani size süprizlerimiz de olacak.

Maliyet etkin hekimlerin yanında al götür bilgileri ile donatılmış 3. Aile Hekimliğinde Güncel Yaklaşımlar Kongresinde sizlerle olmaktan onur duyacağız.

Sevgi ve saygılarımla…

Dr. Murat Girginer
ARGEV Yönetim Kurulu Başkanı

Geri