2. Çocuk ve Erişkin Klinik Psikiyatri Kongresi
  
  Antalya / Belek
  19-22.EKİM,2017
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Belek
TARİH   19-22.EKİM.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Çocuk ve Erişkin Klinik Psikiyatri Derneği (ÇEKPD)

ETKİNLİK MERKEZİ   Ela Quality Resort Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   ConTrust Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.iccapistanbul.org/index.html
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız,

Çocuk ve Erişkin Klinik Psikiyatri Derneğinin (ÇEKPD) düzenlediği Çocuk ve Erişkin Klinik Psikiyatri Kongresi’nin ikincisi bu yıl 20 - 22 Ekim 2017 tarihlerinde Ela Quality Resort Otel, Antalya’da gerçekleştirilecektir.

Bu yıl düzenlenecek olan kongremizde ekip olarak geçen yıl ki gibi klinik psikiyatri alanında ulusal ve uluslar arası katılımcıların gerçekleştireceği nitelikli ve zengin bir bilimsel program hazırlama dayanışması içerisindeyiz. Meslektaşlarımızdan ve ruh sağlığı çalışanlarından gelecek öneri ve istekler doğrultusunda, düzenleme kurulumuz nitelikli bir kongre programı hazırlayacaktır.

Bilimsel program klinisyenlerin, tanı ve tedavi konusunda gerek temel bilgi gereksinimlerini, gerekse en son bilimsel gelişmelerin sonuçlarını içine alacak şekilde, gereksinimlere cevap vermeyi hedefleyerek, bilimin ışığında hazırlanacaktır. Bilimsel programda ana konferans, panel, kurs ve çalışma gruplarına yer verilecektir. Kongremizin zengin bir bilimsel program eşliğinde, yeni arkadaşlıklar, meslektaş bağları ve işbirliği ağları oluşturmasını hedefliyoruz.

Tüm meslektaşlarımızı ve ruh sağlığı çalışanlarını, gerek uzmanlık gerekse uzmanlık sonrası eğitime yönelik birçok bilimsel gereksinimi karşılamak üzere hazırlanmakta olan 2. Çocuk ve Erişkin Klinik Psikiyatri Kongresine davet ediyoruz.

Lütfen takviminizi şimdiden ayarlayın.

Çocuk ve Erişkin Klinik Psikiyatri Derneğinin düzenleyeceği, 2. Çocuk ve Erişkin Klinik Psikiyatri Kongresinde buluşmak dileğiyle…

Çocuk ve Erişkin Klinik Psikiyatri Derneği Eş Başkanları

Prof. Dr. Mehmet Kerem Doksat


Prof. Dr. Ayten Erdoğan

Geri