FARMMED 2017 3. Ulusal Reçete Dışı Farmasötik Ürünler ve
  Medikal Malzemeler Kongresi
  
  Girne / K.K.T.C.
  28.NİSAN-1.MAYIS,2017
     
KATEGORİ  
Eczacılık
YER   Girne / K.K.T.C.
TARİH   28.NİSAN-1.MAYIS.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Ankara Eczacı Odası
-Trabzon Eczacı Odası

ETKİNLİK MERKEZİ   Acapulco Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Delphin Kurumsal
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.farmmed2017.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Reçete Dışı Farmasötik Ürünler ve Medikal Malzemeler konusu ülkemizin gündemine son 15 yılda yerleşmiş ve çeşitli platformlarda tartışılmaya başlanmıştır. 2012 yılında Ürgüp'te ilk kez ''Bitkisel 2012'' başlığı ile bilimsel platforma taşıdığımız ve sektörün tüm paydaşlarını buluşturduğumuz kongre serimizin üçüncüsü 28 Nisan-1 Mayıs 2017 tarihleri arasında Acapulco Hotel Girne-Kıbrıs’ta Ankara ve Trabzon Eczacı Odaları iş birliği ile gerçekleştirilecektir. En son 2014 Kasım ayında Kıbrıs’ta yapmış olduğumuz ve 800'den fazla eczacının katılım sağladığı ''Farmmed 2014'' toplantımıza gösterilen ilgi ve toplantının tekrarı konusunda tarafımıza yapılan istekler, bizlere 2017 kongresinin gerçekleştirilmesi için önemli bir motivasyon kaynağı olmuştur.


Diğer taraftan 14 yıldır kesintisiz olarak her yıl Ankara'da düzenlenen ve ülkemizdeki tüm eczacılık fakültesi öğrencilerini bir araya getiren, Türkiye'nin tek patentli sağlık yarışması olan Ulusal Hasta Bilgilendirme Yarışması’nın 14.'sü de bu kongre içerisindeki programda yer alacaktır. Böylece geleceğin eczacıları ile günümüzün eczacıları bir arada bilgi paylaşımında bulunacaklardır.


Bilindiği üzere ilaç ve sağlık sektörü ile ilgili çok fazla sayıda bilimsel toplantı ve kongre düzenlenmektedir. Farmmed 2017 Kongresi'ni diğer kongrelerden ayıran en önemli özelliği katılımcıların talepleri yönünde programı oluşturarak kongre sonrasında eczanelerinde uygulayabilecekleri pratik bilgiler edinmelerini sağlamaktır. Bu nedenle kongremizin sloganı ''Katıl, Dinle, Öğren, Uygula'' olarak belirlenmiştir. Bizler, eczacıların gelecekle ilgili tartışmaları artık bir kenara bırakıp, harekete geçme zamanlarının çoktan geldiğini düşünmekteyiz. Bu nedenle kongremize katılarak birbirlerinden değerli konuşmacıları dinleyerek, yeni gelişmeleri öğrenerek ve bu bilgileri eczanelerimizde uygulayarak gerçek başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz.


Bu düşüncelerle sizleri 28 Nisan-1 Mayıs 2017 tarihleri arasında Kıbrıs'ta bizlerle birlikte bu büyük etkinlikte buluşmaya davet ediyoruz.


Saygılarımızı sunarız.



Kongre Yürütme Kurulu Adına



Ecz. Süleyman Güneş
Ankara Eczacı Odası Başkanı



Ecz. Halit Hezkıl Uslu
Trabzon Eczacı Odası Başkan


Geri