DAAHK 2017 - 16. Uluslararası Doğu Akdeniz Aile Hekimliği Kongresi
  
  Adana
  11-14.MAYIS,2017
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Adana
TARİH   11-14.MAYIS.2017
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu

ETKİNLİK MERKEZİ   Sheraton Adana Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   KumGroup
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://daahk.org/trkc/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarım,

Sizleri, 16. Uluslararası Doğu Akdeniz Aile Hekimliği Kongresi DAAHK 2017’ye davet etmekten mutluluk duymaktayız. Her geçen yıl giderek artan ilgi odağı olan DAAHK 2017’nin tema’sı “Birinci Basamak Ruhunda Aile Hekimliğinin Varoluşsal Kimliği” olarak belirlendi.

Aile hekimlerinin klinik yaklaşımlar biyopsikososyal, kültüreş ve varoluşsal boyutta ele almaları gibi disiplin olarak aile hekimliğinin varoluşsal fenomenolojiyi birinci basamak ruhu içinde, her bir bireyin kendine özgü ve tek olduğunu desteklemesiyle hekimlere, hastalarının iyileşmelerinde özerkliklerine saygı duyarak destekleyici yaklaşım kurabilmeleri için “iyileştirici ilişki” kurmalarında rehberlik eder. Varoluşsal sorunları anlayan “iyileştirici” bir ilişki de bu kaygılar her bir bireyin gelişimini ve özünü anlamanın önemli parçalardır.

Aile Hekimliğinin varoluşsal süreecinde sizlerle, 11-14 Mayıs 2017 tarihlerinde Adana Sheraton Otel’de portakal çiçeklerinin kokusu eşliğinde zengin bir bilimsel program çerçevesinde, saygın uluslararası ve ulusal konuşmacıları dinlemek, sözel ve poster bildirileri sunmak, bilgi ve becerilerimizi güncellemek, fikir ve deneyim paylaşımında bulunmak, bilimsel işbirliği fırsatları yaratmak, yeni meslektaşlarla tanışmak ve eski dostlarla hasret gidermek üzere buluşacağız.

Sizleri, Düzenleme Kurulu adına, Akdeniz’in incisi Adana’ya davet ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Prof. Dr. Ersin AKPINAR
DAAHK 2017 Başkanı

Geri