GT'2019 Türkiye Jeotermal Kongresi
  
  Ankara
  6-7.ŞUBAT,2019
     
KATEGORİ  
Enerji
YER   Ankara
TARİH   6-7.ŞUBAT.2019
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Jeotermal Elektrik Santral Yatırımcıları Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Bilkent Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   https://geothermalturkey.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
2018 yılının son çeyreği itibari ile Türkiye, 1238 MWe kurulu güç kapasitesi ile Dünya 4'cülüğünü ve “1 GW Country Club” ülkeleri arasındaki yerini korumaktadır. Jeotermal yatırımların bu noktaya gelmesinde emeği geçen tüm kişi, kurum ve kuruluşlara gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yeni yüzyılda ürün rekabeti, bilimsel ve teknolojik yetkinlik rekabetine dönüşmüştür. Başta elektronik, enerji, bilişim, uzay, biyomühendislik, organik kimya endüstrileri gibi sektörler, değer yaratan ve toplumsal refaha katkı sağlayan sektörlerdir. Jeotermal sektöründe gelişim için bahsi geçen farklı disiplinler bir arada kullanılmaktadır. Bu sebeple her sektörü, gelişen her sistemi ve yeniliği kabul etmeli ve adaptasyon sürecimizi hızlandırmalıyız. Bu kapsamında Jeotermal Enerji sektörünün gelecek planının ve teknolojik yeniliklerin konuşulacağı GT'2019 Türkiye Jeotermal Kongresini Derneğimiz Yönetim Kurulu Üyeleri ve Dernek Üyesi şirketlerin üst düzey yöneticilerinin katılımları ile 6-7 Şubat tarihlerinde Bilkent Otel'de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın destekleri ile düzenleyeceğiz.

GT'2018'de yanımızda olan ve sektörün gelişimi için destek veren siz değerli sektör paydaşlarımızı GT'2019'da da aramızda görmekten onur ve gurur duyarız.

Geri