23. İstanbul Acil Tıp Kış Sempozyumu
  
  İstanbul
  15-17.ŞUBAT,2019
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İstanbul
TARİH   15-17.ŞUBAT.2019
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Sağlık Bilimleri Üniversitesi
-İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü
-İstanbul Altıncı Kamu Hastaneleri Başkanlığı
-Acil Tıp Uzmanları Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Sağlık Bilimleri Üniv. Kanuni Sultan Süleyman
EAH Acil Tıp Kliniği
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Etik Kongre Organizasyon
ETKİNLİK WEB SAYFASI   https://aciltipistanbul.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Saygıdeğer Meslektaşlarımız,

Sağlık Bilimleri Üniversitesi, İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, İstanbul Altıncı Kamu Hastaneleri Başkanlığı ve Acil Tıp Uzmanları Derneğinin ortaklaşa düzenleyeceği, İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Kliniği ev sahipliğinde “23. İstanbul Acil Tıp Kış Sempozyumu” ile karşınızdayız.

Kritik bakım ve Acil Tıp alanındaki yenilikleri paylaşacağımız 23. Acil Tıp Kış Sempozyumumuz 15-17 Şubat 2019 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenecektir.

Sempozyumumuzda ülkemizin her bölgesinden alanında uzmanlaşmış birçok kişi hem konuşmacı hem katılımcı olarak bulunacaktır. İki gün boyunca acil kritik bakım temasıyla katılımcıların bilgi birikimlerine katkı yapılacaktır.

Sempozyum boyunca İstanbul ve il dışından davet edilen öğretim üyeleri, mesleğinde başarılara imza atmış tıp insanları ile tanışma ve bilgi paylaşımı amaçlı mini toplantılar düzenlenecektir.

Sempozyumumuza tüm uzman ve pratisyen hekimler, hemşire, paramedik, acil tıp teknisyeni, intern doktorlar ve öğrenciler davetlidir.

Hepinizi, 15-17 Şubat 2019 tarihlerinde İstanbul Acil Tıp Kış Sempozyumunda acil kritik bakımı tüm hatlarıyla tartışmaya İstanbul Avrupa yakasında düzenlenecek olan Sempozyumumuza davet ediyoruz.

Saygılarımızla

Prof. Dr. Başar CANDER
(Sempozyum Başkanı)

Doç. Dr. Mehmet Emin KALKAN
(Sempozyum Başkanı)

Geri