Uluslararası Katılımlı 16. Rejyonal Anestezi Kongresi
  
  İzmir / Çeşme
  27-30.NİSAN,2019
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   İzmir / Çeşme
TARİH   27-30.NİSAN.2019
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Rejyonal Anestezi Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Ilıca Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Dalya Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://radkon2019.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sevgili Meslektaşlarımız,

Sizleri, 27 - 30 Nisan 2019 tarihleri arasında Çeşme Ilıca Otelde, yapılacak olan Uluslararası katılımlı 16. Rejyonal Anestezi Kongresi’ne davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Ulusal rejyonal anestezi kongremiz her zaman olduğu gibi yeniliklerin tartışılacağı, temel bilgilerimizin ise tekrar gözden geçirileceği, hepimizin bilgilerini güncelleme fırsatı bulacağı bir kongre olacaktır. Temel amaçlarımız hem uzman hekimlerimize hem de uzmanlık eğitimi almakta olan arkadaşlarımıza yönelik, yararlı ve yenilikçi bilgilerin paylaşılmasıdır. Bu kongremiz hem ülkemizden haklı üne ve klinik tecrübeye sahip hem de dünya çapında pek çok uygulamayı ilk kez tariflemiş önemli isimlerin katıldığı bir kongre olacaktır. Özellikle farklı kıtalardan katılacak 6 yabancı misafirimizle kongremiz bir uluslararası kongre tadında olacaktır. Bu kongre sırasında klasik derslerin yanı sıra bilgi ve tecrübenin daha fazla paylaşılmasına olanak sağlamak için canlı model üzerinde temel ve ileri kurslar, ameliyathanede yapılacak klinik kurs, kadavra üzerinde rejyonal anestezi kursu düzenlenecektir.

Rejyonal Anestezi ve Algoloji birbirlerini tamamlayan ve destekleyen iki önemli bilim alanıdır. Kongremizde akut ve kronik ağrı konuları da bilimsel toplantı ve aktivitelerde ele alınacak deneyimli eğitimcilerimiz ile buluşacağınız bir kongre olacaktır. Kongre alanımız ülkemizin en güzel yerlerinden İzmir, Çeşme’de olacaktır. Tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra çok kısa sürede ulaşılabilen pek çok cazibe merkezi ile, sosyal paylaşımları ile başarılı bir kongrenin yanı sıra keyifle anacağımız, unutulmaz bir süreç olacaktır.
İlkbaharın en güzel günlerinde, bilimsel ve sosyal olarak zengin, keyifli ve yararlı bir toplantı için tüm meslektaşlarımızı kongremize davet ediyoruz.

Sevgi ve Saygılarımızla,

Rejyonal Anestezi Derneği Yönetim Kurulu adına Prof. Dr. Yavuz Gürkan

Rejyonal Anestezi Derneği ve Kongre Başkanı

Geri