12. Ulusal Kan Merkezleri ve Transfüzyon Tıbbı Kongresi
  
  Antalya / Side
  10-14.MART,2019
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Antalya / Side
TARİH   10-14.MART.2019
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Türkiye Kan Merkezleri ve Transfüzyon Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   Starlight Otel Side
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Prime Kongre
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.kmtd.org.tr/kongre12/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Katılımcılar;

Türkiye Kan Merkezleri ve Transfüzyon Derneği, 10 - 14 Mart 2019 tarihinde sizlerle birlikte XII. Ulusal Kan Merkezleri ve Transfüzyon Tıbbı Kongresi'ni gerçekleştireceği için heyecan duymaktadır.

Türkiye Kan Merkezleri ve Transfüzyon Derneği; Türk Kızılayı, çeşitli üniversite hastaneleri ve Türk Kan Vakfı ile birlikte 1997 yılından bugüne kadar kan merkezi çalışanlarına yönelik 21 ulusal kurs, 11 ulusal kongre, 122 ulusal sempozyum ve 2 uluslararası kongre düzenlemiştir.

Kongreler, çalışanların yeniliklerden haberdar olmasının yanı sıra kendi çalışmalarını poster veya sözlü bildiri şeklinde ortaya koydukları bilimsel bir arena olması itibariyle kurslardan biraz daha farklıdır. Bu sayede hem bilgi alışverişini yapıyor hem de ülkemizin kan bankacılığı konusunda nereden nereye geldiğinin bir dökümünü çıkarmış oluyoruz.

Kongre ile eş zamanlı olarak her zamanki gibi temel kurs programı da yer alacaktır. “Temel Kurs”, kan bankacılığı ve transfüzyon tıbbı alanında çalışan ancak bu kurslara ilk kez katılanlara yöneliktir. Katılımcının mesleği ya da görevi önemli değildir. Temel kurs denilmesinin nedeni ise aynı içerikle hazırlanan temel konuların farklı konuşmacılar tarafından katılımcılara aktarılmasıdır. Hedef; bu alanda çalışanlara standart bir başlangıç eğitiminin verilmesidir. Içerik önceki yıllarda yapılan kurslarla aynı olduğundan bu kursa mükerrer katılım önerilmemektedir. Ilk defa aramıza katılacak arkadaşlara mutlaka bu kursa katılmalarını öneriyoruz.

Kongrede birbirimizi daha yakından tanıyacak, öğrenecek, öğretecek, tartışacak, eğlenecek ve ülkemiz kan bankacılığının bir adım daha ileri gitmesini sağlayacağız.

Kongre ve Kurs programını tamamlayanlara katılım sertifikaları verilecektir. Tüm kan merkezi çalışanlarının katılımını bekliyoruz. Antalya'da görüşmek dileğiyle.



Uzm. Dr. Nil Banu PELİT
Kongre Genel Sekreteri

Uzm. Dr. Ramazan ULUHAN
Kongre Başkanı

Geri