Geleneksel İç Hastalıkları Günleri - İnteraktif Güncelleştirme 2019
  
  Sakarya / Sapanca
  14-17.MART,2019
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Sakarya / Sapanca
TARİH   14-17.MART.2019
DÜZENLEYEN KURULUŞ   İç Hastalıkları Eğitim ve Yardımlaşma Derneği

ETKİNLİK MERKEZİ   NG Sapanca Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ   D Event
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.ichastaliklarigunleri.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Meslektaşlarımız;

İç Hastalıkları Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından uzun yıllardır düzenlenmekte olan “Geleneksel İç Hastalıkları Günleri - İnteraktif Güncelleştirme” toplantısı, 2019 yılında 14 -17 Mart tarihleri arasında NG Sapanca Otel’de yapılacaktır. Son iki yıldır kongre programına dahil edilen kurslara bu yıl da devam edilecek ve 2019 yılındaki toplantımız “Tedavi Kursu” ile başlayacaktır.

Toplantılarımıza daha önce de katılmış meslektaşlarımızın çok iyi bildiği üzere, “Geleneksel İç Hastalıkları Günleri - İnteraktif Güncelleştirme” toplantıları, bilgilerini tazelemek isteyen asistan ya da uzman hekimler için eşsiz bir deneyim sunmaktadır. Yaklaşık dört güne yayılan toplantılar, ağırlıklı olarak “İnteraktif Oturum” ve “Uzmanına Danış” formatındadır. Alanlarında derin bilgi ve deneyim sahibi hocalarımız, bu toplantılarda gerek günlük iç hastalıkları pratiği, gerekse son bilimsel gelişmelere ilişkin birikimlerini katılımcılarla paylaşmaktadırlar. Bunların yanı sıra katılımcı meslektaşlarımıza sözlü bildiri olanağı da sunulmaktadır.

Sizlerle 14 - 17 Mart 2019 tarihlerinde NG Sapanca Otel’de bir kez daha buluşmayı ve 14 Mart Tıp Bayramını da bu vesileyle birlikte kutlamayı heyecanla bekliyoruz.



Prof. Dr. Kerim Güler Prof. Dr. Şükrü Palanduz

Geri