2. Uluslararası Helal Turizm Kongresi
 
 
  2nd International Halal Tourism Congress
  Antalya / Alanya
  4-6.NİSAN,2019
     
KATEGORİ  
Turizm
YER   Antalya / Alanya
TARİH   4-6.NİSAN.2019
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi
-İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik, Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi (SESRIC)
-Helal Akreditasyon Kurumu (HAK)
-Uluslararası Helal Turizm Derneği (IHATO)

ETKİNLİK MERKEZİ   Wome Deluxe Otel
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   https://www.halaltourismcongress.com/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Kıymetli Katılımcılarımız,

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi liderliğinde 07-09 Nisan 2017 tarihleri arasında 1.Uluslararası Helal Turizm Kongresi tertip edildi. 13 farklı ülkeden 128 tam metin bildirili katılımcı ile birlikte birçok kamu, özel sektör ve sivil toplum temsilcisinin iştirak ettiği kongrenin ilkinde helal turizmi tüm yönleri ile ele almaya gayret gösterdik.

Dünya turizm pazarı yıllık %3.8 büyürken “Helal Turizm” pazarı ortalama %4.8 büyümektedir. 2020 yılında ise 180 milyon turist ile 200 milyar dolarlık hacme ulaşacağı beklenmektedir. Dünyada İslam ülkelerinin hızla kalkınmasına bağlı olarak ekonomik refah seviyeleri ve dolayısıyla alım güçlerinin artması turizm sektöründe Müslümanlara yönelik hususi bir pazarı ortaya çıkarmıştır. Dünyada hızla gelişmekte olan ve Müslüman dostu olarak da tabir edilen “Helal Turizm” konusunda ülkemizin olması gereken seviyeye gelebilmesi ve büyüyen bu büyük faaliyetten hak ettiği payı alabilmesi temel hedefimizdir.

Türkiye’nin helal turizm pazarına liderlik etmesi maksadıyla Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi, İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik, Sosyal Araştırma ve Eğitim Merkezi (SESRIC), Helal Akreditasyon Kurumu (HAK) ve Uluslararası Helal Turizm Derneği (IHATO) işbirliği ile 04-06 Nisan 2019 tarihinde Antalya Wome Deluxe otelde tertip etmeyi planladığımız 2. Uluslararası Helal Turizm Kongresinde siz saygıdeğer akademisyenlerimizi ve araştırmacılarımızı ağırlamaktan büyük mutluluk ve şeref duyacağız.

Saygılarımızla
Prof. Dr. Saim ATEŞ
Yürütme Kurulu Başkanı

Geri