2. Karadeniz Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi
  
  Samsun
  4-7.NİSAN,2019
     
KATEGORİ  
Tıp Kongreleri
YER   Samsun
TARİH   4-7.NİSAN.2019
DÜZENLEYEN KURULUŞ   Karadeniz Kadın Sağlığı Derneği
ETKİNLİK MERKEZİ   Sheraton Samsun
ORGANİZATÖR KURULUŞ   Figür Turizm
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.karadenizjinekoloji.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Sayın Meslektaşlarım,

Selamlar, sevgiler. Türkiye'de tüm olumsuz koşullara, zor şartlara ve hizmet ettikleri kitlenin bir çok haksız, tartısız, gereksiz saldırılarına rağmen gönülden, coşkuyla mesleğini ilk günkü heyecanla icra eden kadın doğum uzmanı meslektaşlarım, yanımızda her zaman var güçleriyle çalışan hemşirelerimiz, ilerde mesleği devredeceğimiz asistan kardeşlerim.

Birincisini geçen yıl yaptığımız Karadeniz Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi'nin ikincisi için tekrar kolları sıvadık. Karadeniz Kadın Sağlığı Derneği çatısı altında bölgenin 14 üniversitesinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz kongre bölgenin böyle bir platforma olan ihtiyacını geçen yıl ıspatladı. Harika onuşmacılar, önemli konular ve olağanüstü sayıda katılımcıyla tekrarını mecburi hale getiren kongremizi bu yıl bize desteklerini esirgemeyen MİJİD, MiJOD, TSRM, TJOD(Jinekolojik Onkoloji Derneği) ve TAJEV ile çok önemli bir tarihi olayın yıl dönümünde yine Sheraton Samsun da planladık. Hepimiz biliyoruz ki 19 Mayıs 1919 ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş mücadelesini başlatmak için Bandırma vapuruyla Samsun'a ayak bastığı tarihtir. Biz karadeniz ekibi olarak tüm Türkiye'yi bu önemli yıldönümünde bayraklarla ve Atatürk posterleriyle süsleyeceğimiz kongre otelimize bekliyoruz.

Kongremizde bölgedeki doktor, hemşire ve asistanların faydalanabileceği konuları seçerek faydalı bir ortam oluşmasına çalışacağız. Canlı cerrahilerin ve tüm Türkiyeden katılımcıların Obstetri, Jinekoloji, Onkoloji ve Perinatoloji alanlarında yapacakları sunumların yeralacağı oturumlar eminim ki misafirlerimizi memnun edecek.

Günümüzde dünyanın hastalığı olan ayrıştırmayla mücadelenin ilk adımını gelin Samsun'da atalım. Türkiye'yi birleşmek, beraber olmak için Karadenize davet ediyoruz. Bilim, sevgi ve dostluk için....

Saygılarımızla,
Kongre Düzenleme Kurulu

Geri