International Congress of Energy, Economy and Security ENSCON'19-Bahar
  
  İstanbul
  6-7.NİSAN,2019
     
KATEGORİ  
Enerji
YER   İstanbul
TARİH   6-7.NİSAN.2019
DÜZENLEYEN KURULUŞ   -İstanbul Ticaret Odası (İTO)
-İstanbul Kongre & Ziyaretçi Bürosu (ICVB)
-ELDER, TEİAŞ, Enerji Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü
-Uludağ Üniversitesi
-Bursa Teknik Üniversitesi
-Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi
-Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi
-INCEIF, İGDAŞ Enerji

ETKİNLİK MERKEZİ   Hilton İstanbul Kozyatağı
ORGANİZATÖR KURULUŞ  
ETKİNLİK WEB SAYFASI   http://www.enscon.org/
DAVET KONAKLAMA LİNKLER İLETİŞİM
Değerli Biliminsanları,

Sizleri İstanbul Ticaret Odası (İTO), İstanbul Kongre & Ziyaretçi Bürosu (ICVB), ELDER, TEİAŞ, Enerji Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü, Uludağ Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, INCEIF, İGDAŞ Enerji işbirliği ile 6-7 Nisan 2019 tarihlerinde Hilton İstanbul Kozyatağı Otel'de düzenlenecek olan International Congress of Energy, Economy and Security/ENSCON'19-Bahar (www.enscon.com) uluslararası kongremize davet etmekten onur duyuyoruz. Kongremiz dünya çapında pek çok üniversiteden araştırmacılara, yeni fikirleri ve güncel konuları sunma, paylaşma ve tartışma imkanı sağlamaktadır.


•Enerji, enerji güvenliği, yenilenebilir enerji, enerji verimliliği ve ekonomisi gibi alanları kapsayan kongremizin konu başlıkları ayrıntılı bir biçimde ilgili sekmede yer almaktadır.
• Kongremize, sözlü ve poster bildiri ile katılım yapılabilmektedir.
• İlgili alana giren, ancak konu başlıkları arasında yer almayan içeriğe sahip bildiler de ayrıca değerlendirmeye alınacaktır.
• Bildirilerin kabulüne ilişkin değerlendirme süreci en geç 5 gün içinde tamamlanarak bilgilendirme yapılacaktır.
• Başvurularınızı, özet bildirilerinizin değerlendirme sonucu tarafınıza iletildikten sonra katılım ücretinizi ödediğinizi gösterir banka dekontu görselini ve imzalı kayıt formu görselini "Başvurularım" sekmesinde ilgili alanlara yükleyerek tamamlayabilirsiniz.
• ENSCON'19-Bahar kongre dili Türkçe ve İngilizcedir. Özet ve tam metin bildirilerinizi ister Türkçe, ister İngilizce olarak sunabilirsiniz. Sunum dilinde tercih tamamen siz değerli katılımcılara aittir.

Geri